Де знайти стильний жіночий бомбер

• Усім привіт! Хочу оновити гардероб і взяти собі бомбер, бо піджак уже трохи набрид. Головне, щоб виглядав сучасно й не був надто об’ємним, як чоловічі варіанти. Підкажіть, де ви брали свої, щоб точно не прогадати з якістю?

• Я вже втратила надію знайти бомбер, який не буде виглядати, ніби я взяла його з чоловічої шафи 😅. Але потім подруга порадила https://luforu.com/katalog/verh/bombery/, і там я реально знайшла те, що шукала. Сидить дуже акуратно — не додає зайвого об’єму, але й не надто обтягує. Матеріал приємний і тримає форму, навіть після кількох прань виглядає як новий. Я взяла темний, але тепер думаю про світлий, бо вони класно стилізуються. З кросівками образ виходить легкий, а з черевиками — більш строгий і міський. Це точно покупка, яку я не шкодую зробити, бо тепер заміняю ним майже всі легкі куртки.

• О, спасибі, що поділилася! Я вже замучилась шукати універсальний бомбер, який можна носити і під сукню, і під джинси. Глянула сайт — виглядає достойно, ще й вибір нормальний. Схоже, це саме те, що мені треба, буду тестувати.

Please login to reply this topic!